Ascensiunea videoclipurilor online

Salut! Pe măsură ce tehnologiile video evoluează, din ce în ce mai mulți oameni urmăresc clipuri video online. Popularitatea conținutului video online și calitatea sa generează multe oportunități pentru afacerea ta. În acest articol vom discuta despre cum a influențat tehnologia consumul de video, cum clipurile video au devenit niște veritabile instrumente de marketing și cum poți profita de aceste tendințe.

Să înțelegem rețeaua web mobilă și aplicațiile mobile

Hei! În lumea afacerilor de azi nu mai e de ajuns să ai un simplu website. Oamenii accesează internetul mai mult de pe mobile decât de pe computere. Așa că website-ul afacerii tale trebuie să fie optimizat pentru ele. Adică trebuie să funcționeze bine și pe ecrane mici. În acest articol vom discuta despre adaptarea motoarelor de căutare la modul în care utilizăm smartphone-urile, cum să-ți optimizezi site-ul pentru mobil și câteva noțiuni importante de SEO pentru dispozitive portabile.

Distribuirea și promovarea videoclipurilor

Salut! Odată ce ai muncit mult pentru a filma clipuri video de calitate, vei vrea ca oamenii să le și urmărească. În această lecție vei învăța cum să publici clipurile video pe site-ul tău sau pe platforme ca YouTube. Vom discuta despre cum să-ți mărești audiența utilizând social media și e-mail marketing.

Pages

Despre Noi

Cu ce ne ocupam.

Cu ajutorul tehnologiilor folosite de noi, putem crea website-uri unice. Astfel, toti clientii nostri beneficiaza de o perspectiva moderna si in acelasi timp utila. Prin ceea ce facem , incercam sa mentinem un echilibru intre un design util, placut dar care totodata si vinde.